Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FIAT PUNTOÁr: 499.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.499.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 4.990.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 749.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 829.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 2.349.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 899.999 Ft -
FORD MONDEOÁr: 3.990.000 Ft -
AUDI A6Ár: 1.190.000 Ft -
VOLVO V70Ár: 4.499.999 Ft -
FORD FOCUSÁr: 2.799.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 3.399.999 Ft