Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MERCEDES-BENZ 200Ár: 599.000 Ft -
FIAT MULTIPLAÁr: 799.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 3.990.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 479.000 Ft -
BMW X5Ár: 3.050.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 1.080.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 879.000 Ft -
OPEL INSIGNIAÁr: 3.299.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 649.000 Ft -
CITROEN BERLINGOÁr: 1.999.999 Ft -
NISSAN MICRAÁr: 749.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 2.799.000 Ft