Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT KANGOOÁr: 1.158.000 Ft -
PEUGEOT 308Ár: 3.399.000 Ft -
CHEVROLET LACETTIÁr: 790.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 2.349.000 Ft -
AUDI A4Ár: 769.000 Ft -
VOLKSWAGEN GOLFÁr: 400.000 Ft -
AUDI A4Ár: 849.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 3.990.000 Ft -
PEUGEOT 3008Ár: 3.650.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.899.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
PEUGEOT 207Ár: 1.850.000 Ft